top of page

Onderhoud & reparatie

Onderhoud
De monteurs van Autobedrijf de Krijger zijn vakkundig in het onderhoud van alle merken en type voertuigen. Van personenwagens tot campers. Wij kunnen zowel een kleine als een grote beurt verzorgen voor uw voertuig. Indien u uw voertuig op de daarvoor bestemde tijdstippen van het juiste onderhoud voorziet, zult u merken dat uw auto u niet in de steek zal laten.  

Reparatie
Naast onderhoudt kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor alle reparatiewerkzaamheden voor uw voertuig. Onze werkplaats is voorzien van de meest moderne apparatuur op het gebied van onderhoud en reparaties. Wij kunnen alle reparaties uitvoeren voor uw voertuig. Zowel het herstellen als het vervangen van onderdelen van uw voertuig zijn bij ons mogelijk.  

Spotrepair

Spotrepair of plaatselijke (bij)spuiten van klein lakschades:

 

Krassen veroorzaakt door vandalisme, de takken van een boom of een kinderfietsje, bumperschade veroorzaakt door het te kort indraaien, het maken van een parkeerfout,


Spotrepair kan gebruikt worden voor het herstellen van krassen door de lak van maximaal 30 cm lang en 4 cm breed per paneel of een deuk van maximaal 4 cm diameter.
 
Eerst zal de te herstellen plek voorbereid worden d.m.v. plaatselijk schuren, plamuur (indien nodig) en grondverf aanbrengen. Daarna zal hij de kleur aanbrengen.

Elke wagen heeft een specifieke kleur die kan geïdentificeerd worden aan de hand van een kleurcode.
In deze kleurcode staat beschreven hoeveel men van elke mengkleur moet toevoegen om tot deze kleur te komen. De spotrepair hersteller zoekt deze kleurcode op en maakt op basis hiervan de verf aan. Hij brengt deze aan en laat zijn herstelling drogen met behulp van infrarood licht. Daarna brengt hij de vernis aan en laat deze uitspuitzones ook weer drogen met behulp van infrarood drogen.

Als dit droogproces klaar is, kan de wagen verder rijden.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

bottom of page