top of page

Koplamp herstel

Restauratie doffe koplampen 

 

De laatste jaren wordt het glas in de autokoplampen gemaakt van polycarbonaat, een soort kunststof. Koplampglas gemaakt van polycarbonaat heeft echter een aantal nadelen, denk hierbij o.a. aan verkleuringen, matglas, een hogere krasgevoeligheid en het glas kan sneller beschadigen, waardoor de helderheid en lichtopbrengst van de verlichting minder wordt.


Bij Autobedrijf de Krijger kunnen we deze schade repareren, waardoor dit probleem tot het verleden zal behoren. Het is een harde, heldere coating, die aan de buitenkant van de koplampen wordt aangebracht. Hierdoor wordt het polycarbonaat beschermt tegen de invloeden van buitenaf en zal deze langer meegaan met grote voordelen op het gebied van o.a. de lichtopbrengst en helderheid van de verlichting, waardoor de verkeersveiligheid verbetert en voldaan wordt aan de wettelijke eisen bij een APK-keuring.

Werkwijze

1. Demontage*

2. Reinigen

3. Schuren/polijsten

4. Afplakken   

5. Spuiten

6. Controle van spuitwerk

7. Montage*    

 

* Indien nodig. Bij sommige voertuigen is het noodzakelijk de koplampen te (de)monteren. 

Kosten 

De kosten voor en koplamprestauratie zijn per merk en type auto verschillend. Bovendien zullen wij moeten beoordelen in welke maten uw koplampen aan herstel toe zijn. Daarom kunnen wij u een vrijblijvend prijsopgave geven na het zien van uw voertuig.
  
Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons op nemen. 

bottom of page